Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 12, 2018

Avengers: Infinity War (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Avengers: Infinity War (2018) 
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Adventure , Fantasy
[Cast]�����.[  Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo 
[Writer]:����.[  Christopher Markus (screenplay by), Stephen McFeely
[Director]:���..[  Anthony Russo, Joe Russo
[Duration]����[ 149 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.6/10

Story
  
Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm
të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje
për të mposhtur te plotfuqishmin Thanosin,
përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit
t'i japë fund universit.


No comments:

Post a Comment

Music