Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, January 10, 2019

Ralph Breaks the Internet (2018) me titra shqipIMDB: Ralph Breaks the Internet (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Animation, Adventure, Comedy
[Cast]�����.[  John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot
[Writer]:����.[  Phil Johnston (screenplay by), Pamela Ribon (screenplay by)  
[Director]:���..[  Phil Johnston, Rich Moore
[Duration]����[ 112 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.7/10

Story
  
Personazhi gjigant i videolojërave, Ralfi dhe shoqja e tij e vogël,
Vanelopi, eksplorojnë botën e panjohur të internetit,
në kërkim të një pjese që do të shpëtojë videolojën e Vanelopit.
Por, zbulimi i kësaj bote të re, do të ketë aventura argëtuese dhe
të vështira për ta...


No comments:

Post a Comment

Music