Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 23, 2019

Aladdin (2019) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Aladdin (2019)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure , Family , Fantasy
[Cast]�����.[  Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott
[Writer]:����.[  John August (screenplay by), Guy Ritchie
[Director]:���..[  Guy Ritchie
[Duration]����[ 128 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.4/10

                                                                Story
                                                                     

Historia përrallore e Aladinit dhe llambës magjike. E Xhindit blu, majmunit Abu dhe e të ligut Xhafar.
1 comment:

Music