Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, November 13, 2018

Baahubali: The Beginning (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Baahubali: The Beginning (2015)      
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Drama , Fantasy , Hindi
[Cast]�����.[  Prabhas, Rana Daggubati, Ramya Krishnan 
[Writer]:����.[  Vijayendra Prasad (story by), S.S. Rajamouli (screenplay by)
[Director]:���..[  S.S. Rajamouli
[Duration]����[ 160 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.2/10

Story
  
  Një mosmarrëveshje midis dy vëllezërve zgjatet për dy breza.
Kjo është pjesa e parë e një drame me dy pjesë.
Pjesa e parë tregon luftën e vëllezërve Bahubali dhe Bhallaladeva
për fronin e mbretërisë se Mahishmatit.

No comments:

Post a Comment

Music