Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, November 13, 2018

Befikre (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Befikre (2016)     
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama , Comedy , Hindi , Romance
[Cast]�����.[  Ranveer Singh, Vaani Kapoor, Akarsh Khurana 
[Writer]:����.[  Aditya Chopra
[Director]:���..[  Aditya Chopra
[Duration]����[ 130 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.4/10

Story
  
  Zhvendosur ne paris, befikre eshte historia e dashurise
se nje cifti bashkekohor te quajtur Dharam dhe Shyra,
dy njerez te rinj te cilet duan ta shijojne
jeten ne maksimum.


No comments:

Post a Comment

Music