Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, November 13, 2018

Baar Baar Dekho (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Baar Baar Dekho (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama , Comedy , Hindi , Romance
[Cast]�����.[  Sidharth Malhotra, Katrina Kaif, Sayani Gupta 
[Writer]:����.[  Sri Rao (story), Nitya Mehra (screenplay)
[Director]:���..[  Nitya Mehra
[Duration]����[ 141 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.6/10

Story
  
  Ne kete film paraqiten uljet dhe ngritjet
ne nje lidhje romantike.Jeta e nje çifti e
dramatizuar ne kohe te ndryshme te jetes si te martuar.

No comments:

Post a Comment

Music