Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, November 13, 2018

Junooniyat (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Junooniyat (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Drama , Family , Hindi , Romance
[Cast]�����.[  Pulkit Samrat, Yami Gautam, Gulshan Devaiah 
[Writer]:����.[  Vivek Agnihotri, Priti Singh
[Director]:���..[  Vivek Agnihotri
[Duration]����[ 155 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.5/10

Story
  
  Kapiten Jahan Bakshi do të njihet me Suhanin dhe
së bashku do fillojnë një romancë dhe duan që të martohen,
por pengesat e mëdha do të mundohen që të ndalojnë
vullnetin e tyre.


No comments:

Post a Comment

Music