Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, May 2, 2018

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Action , Adventure , Thriller
    [Cast]�����.[      
    [Writer]:����.[     (screenplay)   
    [Director]:���..[    
    [Duration]����[ 131   min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[7.4/10

Story 

Ithan dhe grupi i tij marrin përsipër misionin e tyre më të pamundur ndonjëherë, zhdukjen e një organizate ndërkombëtare mashtruese të angazhuar për shkatërrimin e IMF-së.No comments:

Post a Comment

Music