Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, May 19, 2018

Pacific Rim: Uprising (2018) me titra shqip


Movie Info
IMDB:12th Man (2017)
[Format]����..[ HD
[Genre]�����[ Action , Adventure  , Sci-Fi
[Cast]�����.[   John BoyegaScott EastwoodCailee Spaeny   
[Writer]:����.[   Steven S. DeKnightEmily Carmichael        
[Director]:���..[  Steven S. DeKnight  
[Duration]����[ 111   min
[Search Subtitles]�.[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.8/10
Story 
Xheik Pentekost, djali i Staker Pentekost bashkohet me Mako Morin për të drejtuar një brez të ri pilotësh Jegerash, duke u munduar të shpëtojnë edhe një herë botën nga Kaixhutë dhe armiqtë e tjerë.


No comments:

Post a Comment

Music