Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, September 11, 2018

Guardians of the Galaxy (2014) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Guardians of the Galaxy (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Action, Adventure, Comedy
[Cast]�����.[   Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper
[Writer]:����.[  James Gunn, Nicole Perlman
[Director]:���..[  James Gunn
[Duration]����[ 121 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.7/10

Story
 
Pasi ka vjedhur një sferë qiellore në hapësirën e largët,
Piter Kuil me origjinë nga Toka,
bëhet objektivi kryesor i të keqit Ronan,
që kërkon të shkatërrojë Galaktikën.
Për të luftuar kundër Ronanit dhe
për të shpëtuar galaktikën nga pushteti i tij,
Piteri krijon ekipin e heronjve të hapësirës
të njohur si "Rojtarët e Galaktikës".

 Openload

No comments:

Post a Comment

Music