Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, September 3, 2018

Pretty Woman (1990) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Pretty Woman (1990)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Comedy, Romance
[Cast]�����.[   Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander
[Writer]:����.[  J.F. Lawton
[Director]:���..[  Garry Marshall
[Duration]����[ 200   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.1/10

Story

Një biznesmen i ri dhe i fuqishëm bie në dashuri me një prostitut. 


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music