Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, September 17, 2018

Tum Bin 2 (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Tum Bin 2 (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Drama, Romance,Hindi
[Cast]�����.[  Neha Sharma, Aditya Seal, Aashim Gulati
[Writer]:����.[  Anubhav Sinha
[Director]:���..[  Anubhav Sinha
[Duration]����[ 150   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.8/10

Story 

Filmi flet per jeten e Taran ( Neha Sharma ) e cila
humbet te fejuarin e saj ne nje aksident me ski.
Jeta e saj ndryshon kur ajo njihet me Shekhar.
Filmi eksploron shoqerine e vjeter,
dashurine e re dhe veshtiresite ne vendimmarrje.


 Openload

No comments:

Post a Comment

Music