Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, October 15, 2018

A Haunted House 2 (2014) me titra shqip


Movie Info                      

IMDB: A Haunted House 2 (2014)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy , Fantasy
[Cast]�����.[   Marlon Wayans, Jaime Pressly, Cedric the Entertainer 
[Writer]:����.[  Marlon Wayans, Rick Alvarez
[Director]:���..[  Michael Tiddes
[Duration]����[ 173 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.7/10

Story

  Pasi ka bere procesin e extorcizmit per te larguar
djallin nga e dashura etij Malkolmi ja ka nisur nga
e para me te dashuren e re dhe dy femijet e saj
pasi jan zhvendosur ne shtepine e endrrave Malkolmi
fillon te torturohet nga aktivitet paranormale te cuditshme


No comments:

Post a Comment

Music