Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, October 6, 2018

Home Alone 2 (1992) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Home Alone 2: Lost in New York (1992)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[  Adventure , Comedy , Family
[Cast]�����.[  Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
[Writer]:����.[  John Hughes (characters), John Hughes
[Director]:���..[  Chris Columbus
[Duration]����[ 120   min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7/10
Story 

Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të përballej me dy hajdutë,
aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa “fytyra të njohura”.

 Home 2

No comments:

Post a Comment

Music