Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, October 15, 2018

Scarface (1983) me titra shqip


Movie Info                      

IMDB: Scarface (1983)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Crime , Drama
[Cast]�����.[   Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer
[Writer]:����.[  Oliver Stone (screenplay by)
[Director]:���..[  Brian De Palma
[Duration]����[ 170 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.3/10

Story

  Pas marrjes së një kartoni të gjelbër në
këmbim të vrasjes së një zyrtari të qeverisë kubane,
Tony Montana merr një pretendim për tregtinë e drogës
në Miami. Vrasje viciozisht të të gjithë atyre
që qëndrojnë në rrugën e tij, Toni përfundimisht bëhet
lordi më i madh i drogës në gjith shtetet,
duke kontrolluar gati të gjithë kokainën
që vjen përmes Miamit. Por presioni
në rritje i policisë, luftërat me kartelet kolumbiane
të drogës dhe paranojën e tij të ushqyer nga
droga shërbejnë për të ushqyer
flakët e rënies së tij eventuale.


 Scarface

No comments:

Post a Comment

Music