Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, October 10, 2018

The Lion King (1994) me titra shqip


                       Movie Info                      

IMDB: The Lion King (1994)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Animation , Adventure , Drama
[Cast]�����.[   Matthew Broderick, Jeremy Irons, James Earl Jones
[Writer]:����.[  Irene Mecchi (screenplay by), Jonathan Roberts
[Director]:���..[  Roger Allers, Rob Minkoff
[Duration]����[ 88  min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.3/10

Story

  I mashtruar duke menduar se ai vrau babain e tij,
me fajin ne kurriz luani këlysh ikën merë arratinë
dhe braktis identitetin e tij si mbreti i ardhshëm..


No comments:

Post a Comment

Music