Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, October 16, 2018

Tucker and Dale vs Evil (2010) me titra shqip


Movie Info                      

IMDB: Tucker and Dale vs Evil (2010)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Comedy , Horror
[Cast]�����.[  Tyler Labine, Alan Tudyk, Katrina Bowden [Writer]:����.[  Eli Craig, Morgan Jurgenson
[Director]:���..[  Eli Craig
[Duration]����[ 89 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.7/10

Story

  Takëri dhe Dejlli janë me pushime në kasollën
e tyre të shkatërruar në mal, kur një tufë
studentësh të pasur i sulmojnë..


 Movie

No comments:

Post a Comment

Music