Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 5, 2018

Hotel Transylvania 3 Summer Vacation (2018) me titra shqip


Movie Info                      

IMDB: Hotel Transylvania 3 Summer Vacation (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Animation, Comedy, Family
[Cast]�����.[  Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez 
[Writer]:����.[  Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
[Director]:���..[  Genndy Tartakovsky
[Duration]����[ 97 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10

Story

 
Konti Drakula dhe kompania e tij marrin pjesë në një lundrim
në det për përbindëshat që e dashurojnë detin.
Por ata nuk e dinë që barka e tyre komandohet
nga familja Van Helsing që përbuz përbindëshat.
Si do ta shpëtojë familjen konti?


No comments:

Post a Comment

Music