Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, November 29, 2018

Jil (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Jil (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Romance , Hindi 
[Cast]�����.[  Tottempudi Gopichand, Kabir Duhan Singh, Raashi Khanna
[Writer]:����.[  K.K. Radhakrishna Kumar
[Director]:���..[  K.K. Radhakrishna Kumar
[Duration]����[ 141 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.6/10

Story
  
Jai eshte nje zjarrfikes i cili ndihmon nje te panjohur
Ranganath i cili eshte dora e djathte i Don Chota i Mumbait.
Ranganath kthehet ne nje informator dhe ia mbath
me leket e Don Chota.


No comments:

Post a Comment

Music