Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, November 9, 2018

Student of the Year (2012) me titra shqip


Movie Info   

IMDB: Student of the Year (2012)       
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy , Drama , Romance
[Cast]�����.[  Sidharth Malhotra, Varun Dhawan, Alia Bhatt  
[Writer]:����.[  Renzil D'Silva (screenplay), Niranjan Iyengar (dialogue)
[Director]:���..[  Karan Johar
[Duration]����[ 146 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.6/10

Story
  
Dean Yoginder Vashisht (Rishi Kapoor), në pension, eshte i sëmurë rëndë.
Disa nxënës të vitit të tij të fundit në Kolegjin e Shën Terezës
nxitojnë për anën e tij. Ata të gjithë kujtojnë ngjarjet që asnjëri
prej tyre nuk kanë marrë ende , duke përfshirë dekanit,
dhe si "Student i Vitit" konkurs formë që ata ishin,
se si ato të lidhura, dhe atë që ata kanë bërë..

No comments:

Post a Comment

Music