Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, November 9, 2018

The Avengers (2012) me titra shqip


Movie Info

IMDB: The Avengers (2012)     
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action , Sci-Fi , Adventure
[Cast]�����.[  Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson 
[Writer]:����.[  Joss Whedon (screenplay), Zak Penn (story)
[Director]:���..[  Joss Whedon
[Duration]����[ 143 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.2/10

Story
  
Nick Fury kryetari i S.H.I.E.L.D mbledh së bashku një skuadër
superheronjsh për të shpërtuar tokën nga Loki dhe ushtria e tij…


No comments:

Post a Comment

Music