Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, November 26, 2018

Touch Chesi Chudu (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Touch Chesi Chudu (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Comedy , Family , Hindi  
[Cast]�����.[  Naga Shaurya, Rashmika Mandanna, Achyuth Kumar
[Writer]:����.[  Venky Kudumula
[Director]:���..[  Vikram Sirikonda
[Duration]����[ 147 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.6/10

Story
  
Filmi rrotullohet rreth një oficeri të policisë të quajtur Karthikeya
(Ravi Teja), i cili përpiqet të mbajë një ekuilibër
mes jetës së tij personale dhe profesionale. Derisa
një incident e ndryshonë jetën e tij përgjithmonë.


No comments:

Post a Comment

Music