Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 3, 2018

A Bad Moms Christmas (2017) me titra shqip


Movie Info

IMDB: A Bad Moms Christmas (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure , Comedy
[Cast]�����.[  Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
[Writer]:����.[  Jon Lucas, Scott Moore
[Director]:���..[  Jon Lucas, Scott Moore
[Duration]����[ 104 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6/10

Story
  
Ndërsa vetë nënat e tyre shfaqen në mënyrë të papritur,
tri nënat tona të nënvlerësuara dhe të mbingarkuara rebelohen
kundër sfidave dhe pritjeve të super-ngjarjes për to: Krishtlindjet.

No comments:

Post a Comment

Music