Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, December 2, 2018

Daddy’s Home 2 (2017) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Daddy’s Home 2 (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy   
[Cast]�����.[  Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson
[Writer]:����.[  Sean Anders, John Morris    
[Director]:���..[  Sean Anders
[Duration]����[ 90 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.2/10

Story
  
Duke qenë se më në fund e pranuan ekzistencën e njëri-tjetrit,
Bred dhe Dasti tani duhet të merren gjatë pushimeve

 me baballarët e tyre të bezdisshëm. 

No comments:

Post a Comment

Music