Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, December 10, 2018

Mowgli legend of the jungle (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Mowgli legend of the jungle  (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure , Drama
[Cast]�����.[  Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch
[Writer]:����.[  Callie Kloves (screenplay by), Rudyard Kipling
[Director]:���..[  Andy Serkis
[Duration]����[ 104 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7/10

Story
  
Një fëmijë i rritur nga ujqërit duhet të përballet me një tigër
famëkeq të quajtur Sher Kan, si dhe me prejardhjen e tij.

No comments:

Post a Comment

Music