Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, December 18, 2018

S/O Satyamurthy (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: S/O Satyamurthy (2015)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Comedy, Drama , Hindi   
[Cast]�����.[  Allu Arjun, Samantha Ruth Prabhu, Adah Sharma
[Writer]:����.[  Saigopal (script coordinator), Trivikram Srinivas
[Director]:���..[  Trivikram Srinivas
[Duration]����[ 162 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.3/10

Story
  
Nje djale deshiron qe reputacioni i babait te tij te mbetet gjalle
dhe pas vdekjes se tij duke u kujdesur
per te gjitha pronat ne te cilat babai i tij kishte marre pjese .


No comments:

Post a Comment

Music