Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, January 10, 2019

Dassehra (2018) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Dassehra (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����Action, Thriller , Hindi   
[Cast]�����.[  Neil Nitin Mukesh, Tina Desai, Manish Vatsalya
[Writer]:����.[  Shahzad Ahmad (story), Saurabh Choudhary (screen play)
[Director]:���..[  Manish Vatsalya
[Duration]����[ 131 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[4.5/10

Story
  
Kjo është historia e një polici të ndershëm i cili është i rrethuar
nga rrethana të pafavorshme. Është një film emocionues i drejtuar nga krimi
dhe politika. Filmi sillet rreth sfondit të një shteti politikisht
të pa qëndrueshëm, i cili tregon rrjetin e mafias së një politikani,
një vend krimesh serioze, politikanësh dinakë, kriminelë të mjerueshëm.


No comments:

Post a Comment

Music