Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, January 26, 2019

Papillon (2017) me titra shqipIMDB: Papillon (2017)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Crime, Drama, Mystery
[Cast]�����.[  Charlie Hunnam, Damijan Oklopdzic, Christopher Fairbank
[Writer]:����.[  Aaron Guzikowski (screenplay by), Henri Charrière
[Director]:���..[  Michael Noer
[Duration]����[ 133 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.6/10

Story
  
I dënuar në mënyrë të gabuar për vrasje,
Henri Charriere formon një marrëdhënie të fortë
me shokun e burgut dhe falsifikuesin e dënuar Luis Dega,
në një përpjekje për të shpëtuar nga një koloni
penale famëkeqe në Ishullin e Djallit.


No comments:

Post a Comment

Music