Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, January 1, 2019

Rambo (2008) me titra shqipIMDB: Rambo (2008)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����Action, Thriller, War
[Cast]�����.[  Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden
[Writer]:����.[  Art Monterastelli, Sylvester Stallone
[Director]:���..[  Sylvester Stallone
[Duration]����[ 92 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7.3/10

Story
  
Në Tajland, Xhon Rambo u bashkohet një grupi të mercenarëve
për të marrë një vend të shkatërruar nga lufta,
dhe për të shpëtuar një grup të punëtorëve që u rrëmbyen
nga njësia e pamëshirshme e këmbësorisë vendore.


No comments:

Post a Comment

Music