Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, January 26, 2019

The Legend of Zorro (2005) me titra shqipIMDB: The Legend of Zorro (2005)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Romance
[Cast]�����.[  Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell
[Writer]:����.[  Roberto Orci (screenplay), Alex Kurtzman (screenplay)
[Director]:���..[  Martin Campbell
[Duration]����[ 129 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10

Story
  
Pavarësisht se është duke u përpjekur për të mbajtur pijen e tij
në minimum, një kërcënim po vjen drejtë Kalifornisë
kjo gjë shkakton një aventurë te re për Alejandro de la Vega
dhe gruan e tij Elena.

No comments:

Post a Comment

Music