Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, February 28, 2019

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) 
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Fantasy
[Cast]�����.[   Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac 
[Writer]:����.[  Lawrence Kasdan, J.J. Abrams
[Director]:���..[  J.J. Abrams
[Duration]����[ 136 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[8.6/10

Story
 
30 vite pas rrëzimit të Perandorisë Galaktike,
një kërcënim i ri po ngrihet. Urdhri i Parë kërkon te sundojë galaksinë,
dhe vetëm një grup heronjsh mund t'i ndalojë ata.


No comments:

Post a Comment

Music