Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Saturday, March 16, 2019

Inception (2010) me titra shqipIMDB: Inception (2010)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Adventure, Sci-Fi
[Cast]�����.[   Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page
[Writer]:����.[  Christopher Nolan
[Director]:���..[  Christopher Nolan
[Duration]����[ 148 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[9.2/10

Story
  
Dom Kob është një hajdut me aftësi të veçanta,
më i miri në artin e rrezikshëm të ekstraktimit,
vjedhjes së ideve të çmuara nga thellësia e subkoshiencës
kur personi është në gjendjen e gjumit,
kur mendja është më e cënueshme se kurrë.
Aftësia e rrallë e Kobit e ka kthyer në një lojtar
të lakmuar në botën tradhtare të spiunazhit në korporata,
por gjithashtu e ka bërë një të arratisur ndërkombëtar
dhe i ka kushtuar gjithçka që ai ka dashur ndonjëherë.
Tani, Kobit i është ofruar një mundësi për shpengim.
Një punë e fundit mund t’i kthejë mbrapa jetën e tij por
vetëm nëse ai arrin të pamundurën: mbjelljen e një ideje.

No comments:

Post a Comment

Music