Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, March 15, 2019

The Nutcracker and the Four Realms (2018) me titra shqipIMDB: The Nutcracker and the Four Realms (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Adventure, Family, Fantasy
[Cast]�����.[   Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman
[Writer]:����.[  Ashleigh Powell (screen story by), Ashleigh Powell
[Director]:���..[  Lasse Hallström, Joe Johnston
[Duration]����[ 100 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[5.8/10

Story
  
Një vajzë e re është transportuar
në një botë magjike me ushtarët e Xhenxherit
dhe një ushtri minjsh.


No comments:

Post a Comment

Music