Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, April 1, 2019

Cold War II (2016) me titra shqip


Movie Info

IMDB: Cold War II (2016)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Action, Crime, Drama
[Cast]�����.[  Aaron Kwok, Tony Ka Fai Leung, Yun-Fat Chow
[Writer]:����.[  Lok Man Leung, Kim-Ching Luk
[Director]:���..[  Lok Man Leung (as Longman Leung), Kim-Ching Luk
[Duration]����[ 110 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[7/10

Story
  
Shon Lau është Komisioner i policisë, pas një operacioni të suksesshëm shpëtimi,
por gjërat ndryshojnë për keq kur gruan dhe vajzën e tij e rrëmbejnë.
Shon duhet të bashkëpunojë me rivalin e tij, zotin Li, që po del në pension.
Por çfarë do të ndodhë?
Çfarë do të zbulojë Shon Lau?

No comments:

Post a Comment

Music