Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Sunday, April 7, 2019

Zero (2018) me titra shqipIMDB: Zero (2018)
[Format]����..[  HD
[Genre]�����[ Comedy, Drama, Romance , Hindi    
[Cast]�����.[   Shah Rukh Khan, Anushka Sharma, Katrina Kaif   
[Writer]:����.[  Himanshu Sharma
[Director]:���..[  Aanand L. Rai
[Duration]����[ 164 min
[Search Subtitles].[ Subscene.com
[iMDB Rating]���[6.3/10

Story
  
Historia rrotullohet rreth Bauua Singh,
një njeri i sfiduar vertikalisht, i cili është
plot sharm dhe zgjuarsi, me pak shije arrogance.
I lindur në një familje të pasur
dhe në një ambient plot begati,
ai sfidohet për të zgjeruar horizontin e tij
dhe për të gjetur qëllimin e jetës.

No comments:

Post a Comment

Music