Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, March 28, 2018

Any Body Can Dance 2 (2015) me titra shqip

                                            Story

Bazuar ne historine reale te nje grupi kercimtaresh , ngritjen e fames se tyre , renien e tyre te menjehershme dhe perpjekjen e tyre heroike per shfajesim duke fituar krenarine dhe lavdine e humbur. ABCD2

No comments:

Post a Comment

Music