Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, March 28, 2018

Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001) me titra shqip
                                                                        Story
Filmi Kabhi Khushi Kabhie Gham (Nganjëherë mirë nganjëherë keq) në indi shkurt njihet edhe me emrin "KKKG", ky film ka zgjuar vëmendje të mëdha tek publiku indian por edhe jashtë Indisë jo përveç që luajnë ndër aktorët më të suksesshëm por tema, vet përmbajtja e filmit është interesante filmi tregon për marrëdhëniet mes prindërve dhe fëmijëve, për dashurinë e prindërve e sidomos dashurinë mes babait dhe djalit. Filmi është i natyrës dramë familjare, për arsye se në një familje të pasur ndoshta nuk i mungon asgjë por dashuria dhe bashkimi familjar nuk mund të blihet me asgjë e sidomos respekti, për këtë ka zgjuar interesim të madhë si në Indi por edhe në Evropë dhe Amerikë. Në fillim të filmit pas titullit paraqitet një mbishkrim "It's all about to love your parents" (Është krijuar që ti dashuroni prindërit). Mesazhi i filmit është se prindërit pa marrë parasysh babai apo nëna, i mirë apo sa do që i keq të jetë prindëri duhesh ti dashuroj dhe të tregoj respekt ndaj tyre.    [Genre]�����[ DramaMusicalRomance 
    [Cast]�����.[  ,,
    [Writer]:����.[   (screenplay)
    [Director]:���..[ 
    [Duration]����[ 210 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[ 7.5/10
 Kabhi

No comments:

Post a Comment

Music