Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, March 29, 2018

X-men Days of Future Past 2014 me titra shqip


Movie Info

    IMDB:X-Men Days Of Future Past 2014
    [Format]����..[ HDTS
    [Genre]�����[ Action , Adventure , Sci-Fi
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[   (screenplay by),  (story by)
    [Director]:���..[ 
    [Duration]����[ 132 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[ 8.0/10

Story

Vazhdimi i historisë vendoset në mes të viteve 1980 dhe 2014 ku X-Men kthehet prapa në kohë për të ndaluar rojet të pushtonin Amerikën e Veriut dhe të vendosnin të gjithë mutantët që do kapnin në kampet e internimit. Në prag të një frike për fillimin e një holokausti bërthamor, X-Men dërgon mendjen e Kitty Pryde (Ellen Page)prapa në kohë për të poseduar trupin e saj në moshë më të re në mënyrë që të parandalojë një ngjarje të rëndësishme te mutantët-historia njerëzore: vrasjen e senatorit Robert Kelly nga Mystikët e rinj të cilët ishin mbledhur në “Vëllazëria e keqe e Mutantëve”.
 Days of Future

No comments:

Post a Comment

Music