Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, March 30, 2018

The Greatest Showman 2017 me titra shqip


Movie Info

    IMDB:The Greatest Showman 2018
    [Format]����..[ HDTS
    [Genre]�����[ Biography , Drama , Musical
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[   (screenplay by),  (screenplay by) 
    [Director]:���..[  
    [Duration]����[ 105 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[7.9/10

Story

Një film që feston lindjen e spektaklit. Historia e jetës së një vizionari i cili vjen nga një familje e varfër, dhe krijon një shfaqje, që bëhet e famshme në mbarë botën. Greatest

No comments:

Post a Comment

Music