Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, March 30, 2018

The Theory of Everything (2014) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:The Theory Of Everything 2014
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Biography , Drama , Romance
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[    (screenplay),  (book)
    [Director]:���..[ 
    [Duration]����[ 123 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[7.7/10

Story

Filmi tregon jetën e fizikanit të shkëlqyer Stivën Hoking, dhe në veçanti romancën e tij me Xhejn Uajld, me të cilën ishte martuar dhe kishte tre fëmijë.
 Theory

No comments:

Post a Comment

Music