Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, April 2, 2018

A Flying Jatt (2016) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:A Flying Jatt (2016)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Action , Adventure , Comedy , Hindi
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[    (story),  (screenplay)|
    [Director]:���..[  
    [Duration]����[ 151 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[3.5/10

Story

Jatt eshte nje superhero i cili lufton krimin dhe mbron njerezit. A Flying Jatt

No comments:

Post a Comment

Music