Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Monday, April 2, 2018

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Action , Adventure , Comedy
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[  (screenplay by),  (screenplay by)|
    [Director]:���..[  
    [Duration]����[ 119 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[7/10

Story 

Katër adoleshentë thithen në një videolojë magjike dhe e vetmja mënyrë që ata mund të shpëtojnë është të punojnë së bashku për të përfunduar lojën.
 Jumanji

No comments:

Post a Comment

Music