Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, April 3, 2018

Padmaavat 2018 me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Padmaavat 2018
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Drama , Romance , Hindi , History
    [Cast]�����.[     
    [Writer]:����.[   (screenplay), 
    [Director]:���..[ 
    [Duration]����[ 164  min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[7.2/10

Story 
Në Rajastanin mesjetar, mbretëresha Padmavati martohet me një mbret fisnik dhe të dy jetojnë në një fortesë të begatë deri sa një sulltan ambicioz dëgjon për bukurinë e Padmavatit dhe krijon një dashuri obsesive për mbretëreshën e Meuarit. Padmaavat

No comments:

Post a Comment

Music