Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, April 5, 2018

One Night Stand (2016) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:One Night Stand 2016
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Drama , Romance , Hindi
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[   
    [Director]:���..[ 
    [Duration]����[ 97 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[3.2/10

Story 

Historia është për Urvil Raisinin dhe Selinën që u takuan në një eveniment dhe një natë më vonë e paharrueshme. Kur kthehen në shtëpi vazhdojnë jetët e tyre. Kujtimet e Selinës ndjekin Urvilin. Çfarë ndodh më tej përbën thelbin e dramës. Ky film eksploron botën hipokrite ku jetojmë. Çfarë dëshiron Urvili? One

No comments:

Post a Comment

Music