Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, April 5, 2018

Bajirao Mastani (2015) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Bajirao Mastani (2015)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Action , Drama , History , Hindi
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[    (novel),  (additional writer)
    [Director]:���..[  
    [Duration]����[ 158 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[7.2/10

Story 

Një histori romantike midis gjeneralit të Marthas, Baji Raoi I dhe Mastanit, një princeshë myslimane. Bajrao

No comments:

Post a Comment

Music