Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Thursday, April 5, 2018

Serendipity (2001) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Serendipity (2001)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Comedy , Romance
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[  
    [Director]:���..[ 
    [Duration]����[ 90  min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[6.9/10

Story 

Një çift bashkohen vite pas natës së parë ku u njohën, dashuruan dhe u ndanë, të bindur se një ditë do përfundojnë bashkë. Serendipity

No comments:

Post a Comment

Music