Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, April 6, 2018

Half Girlfriend (2017) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Half Girlfriend (2017)
    [Format]����..[ DVDrip
    [Genre]�����[ Drama , Romance , Hindi
    [Cast]�����.[  
    [Writer]:����.[   (novel),  (screenplay) 
    [Director]:���..[  
    [Duration]����[ 135 min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[ 4.1/10

Story 

Madhav njihet me nje vajze te quajtur Riya dhe bie ne dashuri me ate. Pas shume perpjekjeve per ta bindur ate qe te behet e dashura e tij, ajo pranon te behet gjysme e dashura et ij dhe pse e kishte me medyshje


 half

No comments:

Post a Comment

Music