Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Tuesday, April 17, 2018

Maze Runner: The Death Cure (2018) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Maze Runner: The Death Cure (2018)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Sci-Fi , Action , Thriller
    [Cast]�����.[   
    [Writer]:����.[     (screenplay by),  
    [Director]:���..[   
    [Duration]����[ 141  min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[6.5/10

Story 

Në finalen epike të “Vrapuesi i Labirintit”, Tomasi drejton grupin e tij të Lirishtasve në misionin final dhe më të rrezikshëm. Për të shpëtuar shokët, ata duhet të depërtojnë në legjendarin "Qyteti i Fundit", një labirint i kontrolluar nga WCKD që mund të rezultojë më vdekjeprurësi nga të gjithë labirintet. Kush del gjallë do të marrë përgjigjet për pyetjet e Lirishtasve që kur u futën në labirint.

No comments:

Post a Comment

Music