Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Wednesday, April 18, 2018

The Maze Runner (2014) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:The Maze Runner (2014)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Sci-Fi , Action , Mystery
    [Cast]�����.[    
    [Writer]:����.[    (screenplay by),  (screenplay by)
    [Director]:���..[   
    [Duration]����[ 113  min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[6.8/10

Story 

Tomasi dërgohet në një komunitet djemsh pasi i fshihet kujtesa, dhe së shpejti mëson se të gjithë janë të bllokuar në një labirint në të cilin ai duhet të bashkohet me “vrapuesit” në mënyrë që të ketë një mundësi për t’u arratisur…


 Maze Runner

No comments:

Post a Comment

Music