Ju sjell filma nga me te ndryeshmit ne cilesi te paster edhe pa ndalesa

Friday, April 20, 2018

Thor: Ragnarok (2017) me titra shqip


Movie Info

    IMDB:Thor: Ragnarok (2017)
    [Format]����..[ HD
    [Genre]�����[ Comedy , Action , Adventure , Fantasy
    [Cast]�����.[     
    [Writer]:����.[      
    [Director]:���..[     
    [Duration]����[ 130   min
    [Search Subtitles]�.[ Subscene.com
    [iMDB Rating]���[8/10

Story 

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.


 Thor

No comments:

Post a Comment

Music